Gratis E-book 'zelf een moodboard maken'

 

Ga je binnenkort verhuizen? En zit je hoofd helemaal vol ideeën?

Dan kan een moodboard dé manier zijn om al die ideeën te ordenen. Misschien ga je samenwonen? Een moodboard kan dan helpen om beide stijlen te combineren. Soms kan een moodboard ook enorm handig zijn wanneer je op zoek bent naar de juiste accessoires. Kortom....... Een moodboard is dus eigenlijk onmisbaar!

Met deze handige tips maak je er eenvoudig zelf één.

 

 

Laat hieronder je e-mail en naam achter en ontvang over een paar minuutjes mijn tips in je mailbox.

 

 

*Ik beloof je dat ik zorgvuldig om zal gaan met je gegevens. Ik spam je niet suf, daar houd ik zelf namelijk ook niet van.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2018