Gratis E-book 'zelf een moodboard maken'

 

Een moodboard is een verzameling van inspirerende beelden die een bepaalde stijl/sfeer uitdrukken. Een moodboard is heel handig wanneer je een ruimte opnieuw wilt inrichten, om achter je eigenstijl te komen of om mee te te nemen wanneer je gaat woonshoppen en je thuis wilt komen met de juiste woonaccessoires. Behalve handig is het ook nog eens superleuk om te maken. Een moodboard is dus eigenlijk onmisbaar! Met deze handige tips maak je er eenvoudig zelf één.

 

 

Laat hieronder je e-mail en naam achter en ontvang over een paar minuutjes mijn tips in je mailbox.

 

 

*Ik beloof je dat ik zorgvuldig om zal gaan met je gegevens. Ik spam je niet suf, daar houd ik zelf namelijk ook niet van.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2019