Over mij......

 

 

 

Ik ben Anne Tiems, 43 jaar. Samen met mijn man Bas en onze 2 dochters, poes Leentje en konijnen Puk en Pepsi woon ik in ‘bloemendorp’ Creil (NOP).

 

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al bezig met interieur en kan ik het wel echt mijn passie noemen. Heerlijk vind ik het om met meubels te schuiven en te stylen. Bijbehorende klussen doe ik ook graag: verfkwast, schuurpapier, zaag en boormachine liggen dan ook binnen handbereik. Ik verslind woonbladen en kan uren zoet zijn op inspirerende websites.

 

Door de vele positieve reacties werd de droom om voor mezelf te beginnen steeds groter. Nadat ik diverse opleidingen met succes heb afgerond (o.a. de opleiding 'verkoopstylist'  bij ‘House of KIKI’ (bekend van ‘de tv-makelaar’ en ‘uitstel van executie’) en 'Interieurontwerpen' (NIA) ben ik begonnen met Styled by Anne. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op woongebied, bezoek ik regelmatig beurzen en andere inspirerende plekken en volg ik seminars en cursussen. Ik ben gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van jouw woning door met de ogen van potentiële kopers naar de woning te kijken. Ik zie snel wat er verbeterd kan worden aan een ruimte en kan een optimale indeling creëren. Mijn kracht is om met een beperkt budget en middelen jouw woning zo optimaal mogelijk te presenteren! Mijn missie op het gebied van interieuradvies?....... Jou zo te inspireren om meteen met je interieur aan de slag te gaan!

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op zodat we vrijblijvend jouw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2018