Over mij......

Ben jij?

Op zoek naar hulp bij jouw interieur uitdaging? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Tiems. Ik bedenk woonoplossingen met als doel voor jou en anderen een plek te creëren waar het fijn is om te zijn. Een plek waar het elke dag een feestje is om in thuis te komen. Ik heb een grote passie voor interieur, knap graag meubels op en ben een echte klusser; verfkwast, schuurpapier, zaag en boormachine liggen dan ook binnen handbereik. Ik verslind woonbladen, kan uren zoet zijn op inspirerende websites en volg (bijna) alle woonprogramma's op TV.

 

Mijn hart gaat sneller kloppen als mensen enthousiast worden van mijn ideeën en het weer is gelukt om van een (t)huis niet alleen een mooi sfeervol geheel maar ook een praktische leefomgeving te maken (ja.... ik ben erg van de praktisch :-))

 

Wat mij uniek maakt is mij ;-), mijn passie, wie ik ben als persoon, mijn inzichten in combinatie met 'wetenschappelijke feiten', verbeeldingskracht en sterk ontwikkelde intuïtie.

 

Mijn missie is jou zo te inspireren om meteen aan de slag te kunnen/willen gaan!

Waar komt mijn passie vandaan?

Iemand vroeg mij eens deze vraag en het gekke was dat ik geen antwoord had.

Een interessante vraag. Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe?

 

Als dochter van binnenvaartschippers ging ik als 7-jarig meisje naar een schippersinternaat (ik zie mezelf nog staan met mijn rode vierkante koffertje). Ik heb een hele fijne jeugd gehad maar weet als geen ander wat een fijne en veilige plek waard is. Ik denk dat op precies dat moment het zaadje geplant is. In de loop der jaren is daar een flinke dosis creativiteit, woonervaring en sterk ontwikkelde intuïtie aan toegevoegd en voilà....  de juiste ingrediënten voor mijn passie.

Mijn ondernemersverhaal

Mijn ondernemersverhaal begint in 2014. Na vele vrienden familie en kennissen te hebben geadviseerd vond ik het tijd om (naast werken vanuit gevoel) de nodige vakkennis op te doen en heb ik met succes de opleiding 'interieurontwerper' en 'verkoopstylist' afgerond. Daarnaast volgde ik diverse cursussen en trainingen. Juist die combinatie van geleerde theorie en gevoel doet mij inzien dat ik de juiste weg ben ingeslagen.

 

In het begin durfde ik mijn toenmalige baan nog niet op te zeggen maar binnen een jaar stegen het aantal opdrachten aanzienlijk waarna ik besloot me volledig te focussen op Styled by Anne

Mijn bagage

Met succes heb ik MDGO - mode & kleding afgerond. Ik heb met plezier de nodige vlieguren gemaakt als kledingverkoopster en etaleuse, maakte een uitstapje als algemeen medewerker bij een automatiseringsbedrijf en mocht een aantal jaren 'fulltime' genieten van het moederschap.

O.a. oog voor detail en kleur, ruimtelijke vormgeving en verbeeldingskracht zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest.

 

Al op jonge leeftijd woonde ik op mezelf. Ook als 17-jarige had ik behoefte aan een fijne en veilige plek. Met de weinige financiële middelen die ik toen had ging ik met behulp van mijn creativiteit op zoek naar oplossingen om uit pure noodzaak van 'niets' IETS te maken. Deze manier van creatief denken is verweven geraakt in mijn dagelijkse doen en een enorme inspiratiebron die mij helpt om opdrachtgevers op ideeën te brengen.

 

Sinds 2014 run ik met veel plezier mijn eigen bedrijf en blijf ik me verder ontwikkelen door naar o.a. beurzen te gaan en trainingen te volgen.

Mijn familie

Samen met Bas en onze 2 dochters Lisanne & Ealse, poezen Toni en Fien en konijn Puk woon ik in 'bloemendorp' Creil (NOP). Wanneer ik me niet bemoei met andermans interieur kun je me vinden in mijn eigen huis & tuin waar ik wel weer iets nieuw heb bedacht.

 

Verder sta ik regelmatig langs de zijlijn bij een voetbalwedstrijd van mijn jongste dochter of ben ik met mijn oudste dochter op de manege waar ze paard rijdt.

 

Ben je me kwijt? Dan zit ik lekker te niksen in het zonnetje of vind je me ergens langs de waterkant.

Als schippersdochter blijft het water trekken ;-).

 

Een grote droom is om zelf een huis te ontwerpen en te bouwen, liefst aan het water met natuurlijk en ligplaats voor een boot......

 

Ik geloof er in, dat wanneer je een fijne en veilige plek hebt om je thuis te voelen, jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen, dit bijdraagt aan een betere versie van jezelf. Pas dan kun je focussen op belangrijke zaken. Ik wens jou zo'n plek..... een heerlijk (t)huis.


Fun Facts (volgens insiders :-))

Wist je dat?:

 

 • Anne niet goed tegen capuchons kan die binnenstebuiten zitten?...... En deze dan ook altijd even goed moet doen
 • Haar stijl een mix is van Stoer, Scandinavisch en Industrieel met een beetje oud (nostalgie), Zwart/Wit, 50 tinten grijs ;-), hout en een ietsie pietsie kleur
 • Ze niet tegen scheve schilderijen of andere scheef hangende dingen aan de muur kan, maakt niet uit waar, ze MOET ze recht hangen
 • Ze altijd van alles 'hoort', 'ruikt' en 'ziet'. ('Wat hoor ik toch.............?')
 • Ze een ongekende lippenstift verslaving heeft?
 • Ze de dag niet kan beginnen zonder een bakje koffie?
 • Ze allergisch is voor veel kleur in haar eigen interieur?
 • Je haar regelmatig op de kop in een container, met 'afgedankte materialen' kunt vinden om er nog wat leuks en bruikbaars uit te halen waar ze nog iets creatiefs mee kan bedenken?
 • Anne als het ware door haar 3D bril kijkt zodra ze een woning binnenstapt of een bouwtekening ziet. Ze door haar intuïtie en beeldend vermogen  makkelijk en snel een plaatje schetst hoe een ruimte eruit moet komen te zien
 • Ze altijd met een pot verf en kwast staat te zwaaien, een likje verf doet wonderen
 • Ze zich mateloos kan irriteren als er woningen opgeleverd worden waarbij de routing niet logisch is en er bijvoorbeeld te weinig ruimte is om een eettafel te plaatsen

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2023