Wist je dat kijkers op Funda in de eerste 15 seconden bepalen of een huis 'goed voelt'?

 

Wist je dat kijkers op Funda in de eerste 15 seconden bepalen of een huis ‘goed voelt’? Dat ‘goede gevoel’ hangt van veel factoren af. Bepalend is vooral of mensen zich kunnen voorstellen dat zij er zelf zouden wonen. Een huis moet bij kijkers dus al bij een bezichtiging aanvoelen als een ‘thuis’!

 

Verkoopstyling

 

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van jouw woning. Het doel hierbij is altijd een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs! De eerste 6 weken dat de woning te zien is in de verkoop zijn cruciaal. Met een woning die verkoopklaar is gemaakt door middel van verkoopstyling, krijgt je in deze tijd de kans om metéén de beste eerste indruk te maken!

 

Styled by Anne is gespecialiseerd in verkoopstyling voor bestaande bouw en nieuwbouw. Met verkoopstyling worden de gebruiksmogelijkheden van de woning optimaal in beeld gebracht. Via advertenties, internet en in de etalage van de makelaar laat je jouw woning hierdoor van haar beste kant zien, wat uitnodigt tot bezichtiging. Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar je eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken.

Styled by Anne kan jou helpen om de woning te restylen zodat deze voor een zeer breed publiek aantrekkelijk wordt.

 

 

Hoe werkt het? 

 

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek kijk ik wat er nodig is om de woning verkoopklaar te maken. We bespreken welke zaken je eventueel al zelf kunt (laten) doen, zoals opruimen of een muur schilderen. Vervolgens wordt een offerte gemaakt voor de restyle van de gehele woning en tuin, gebaseerd op uren en eventueel aan te schaffen accessoires.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de reeds in het huis aanwezige meubelen en accessoires, maar voor een optimaal resultaat is het meestal wenselijk om nog een aantal accessoires aan te schaffen. Dit doe ik altijd in overleg.

 

Na akkoord van de offerte wordt er een vervolgafspraak gepland en ga ik voor je aan de slag! Ik werk met de zogenaamde 'hands on' aanpak. Dat wil zeggen; geen diagnoserapport, maar direct de handen uit de mouwen!

Dit geeft een snel resultaat; binnen 1 à 2 dagen is de woning verkoopklaar gemaakt.

 

Desgewenst kan ik ook de woningfotografie verzorgen, zodat de woning direct klaar is om op internet geplaatst te worden.

Wil je wel gebruik maken van verkoopstyling, maar wil of kun je hier geen budget voor vrij maken? Graag denk ik met je mee en kan ik je misschien toch helpen. Een oplossing zou kunnen zijn om mij voor een aantal uren in te huren. Neem vrijblijvend contact op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


Erkend door NVM

Gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist

En lid van het CNVV (centraal netwerk voor verkoopstylisten)

© Styled by Anne 2018