Wat kan ik betekenen voor je als makelaar?

 

Styled by Anne ziet de woningen in uw bestand als marketingobjecten.

Mijn doel is dan ook om de economische vraag naar uw woningen te vergroten door het concurrerende aanbod te overtreffen. Een bezichtiging hoort een ‘thuis’ gevoel op te roepen. Dit gevoel is sterker dan welke andere specificatie dan ook.

 

De concurrentie op de woningmarkt is groot en door het inschakelen van een goede verkoopstylist onderscheidt u zich in de markt. Als verkoopstyliste kan ik een goede aanvulling zijn op uw dienstverlening. Samen met de verkoper hebben we tenslotte maar één doel voor ogen: een snellere verkoop tegen de beste prijs!

 

Betere onderhandelingspositie

 

Woningen die professioneel verkoopklaar zijn gemaakt voordat ze in de verkoop gaan kunnen een hogere waardebepaling toegekend krijgen. U, als makelaar kunt de woning hoger in de verkoop zetten waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs. Verkoopstyling verdient zich dus altijd terug! 

 

 Ik zorg voor een optimale presentatie van uw objecten door:

  • Het restylen van de gehele woning en tuin (iedere ruimte) met zo weinig mogelijk middelen met als doel een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.
  • Een leegstaande woning te meubileren (middels meubelverhuur) om zo potentiële kijkers de mogelijkheden te laten zien.

Desgewenst kan ik ook de woningfotografie verzorgen, zodat de woning direct klaar is om op internet geplaatst te worden. Ik werk met de zogenaamde 'hands on' aanpak. Dat wil zeggen; geen diagnoserapport, maar direct de handen uit de mouwen! Dit geeft een snel resultaat; binnen 1 à 2 dagen is uw object verkoopklaar gemaakt.             

 

Geïnteresseerd? Ik vertel graag meer over mijn werkwijze.

 

Heel graag tot ziens!

 

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


Erkend door NVM

Gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist

En lid van het CNVV (centraal netwerk voor verkoopstylisten)

© Styled by Anne 2018