Interieuradvies

 

Op zoek naar een nieuw interieur? Ga je verhuizen, bouwen of verbouwen? Styled by Anne denkt praktisch met je mee bij het ontwerpen van een nieuw interieur en helpt graag mee met het maken van de juiste keuzes en combinaties bij het inrichten. Zo wordt jouw huis niet alleen een mooi en sfeervol geheel, maar ook een praktische leefomgeving.

 

 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (bij je thuis) inventariseren we wat je woonwensen zijn, wat voor soort advies je graag zou willen en wat je mooi vindt. We kijken ook naar welke meubels er mogen blijven en (niet onbelangrijk) wat het budget is. Ook kan het in deze fase al wenselijk zijn om een aantal foto’s te maken. Naar aanleiding van deze kennismaking adviseer ik je één van de pakketten of maakt Styled by Anne na afloop een offerte op maat.

 

Na kennismaking en akkoord ontvang ik graag (indien mogelijk) een plattegrond van desbetreffende ruimte en vraag ik om een Interieurcollage of Pinterest-bord van je woonsmaak. Wanneer er geen goede plattegrond aanwezig is, zal er een afspraak ingepland worden om de ruimte in te meten. Alle informatie wordt verwerkt in een Programma Van Eisen, zo weten we dat we samen op één lijn zitten.

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan en zal Styled by Anne een passend interieurconcept bij jullie woonwensen ontwerpen. Tijdens deze fase zullen we regelmatig contact hebben. Dit kan telefonisch zijn of een kort bezoek voor overleg /stand van zaken.

 

Uiteindelijk is het tijd voor de presentatie van het ontwerp en indien gewenst kan Styled by Anne de uitvoering (of een deel) van het project begeleiden.

 

 

 

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2023