Tarieven Interieuradvies

 

Interieur inspiratie

 

Ben je net niet helemaal tevreden over je interieur? Of wil je je huis een nieuwe uitstraling  en sfeer geven? Ontvang je graag tips  en ideeën om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan? Dan is een flinke dosis interieur inspiratie iets voor jou!

 

Tijdens een bezoek van ± 2 uur kun je al je interieurvragen stellen die je hebt. Je krijgt ideeën aangereikt voor mogelijke indeling, kleur, tips voor accessoires en hoe je een nieuwe sfeer kunt creëren aan je woonruimte.                                           Eventueel worden er nog wat snelle 3D schetsen gemaakt voor goede beeldvorming.

 

Je ontvangt advies voor 1 ruimte (woonkamer en keuken worden als 1 ruimte gezien).                                              €150,-*

 

 

Interieuradvies/ontwerp

 

 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (bij je thuis) inventariseren we wat je woonwensen zijn, wat voor soort advies je graag zou willen en wat je mooi vindt. We kijken ook naar welke meubels er mogen blijven en (niet onbelangrijk) wat het budget is. Ook kan het in deze fase al wenselijk zijn om een aantal foto’s te maken. Naar aanleiding van deze kennismaking adviseer ik je één van de pakketten of maakt Styled by Anne na afloop een offerte op maat.

 

Na kennismaking en akkoord ontvang ik graag (indien mogelijk) een plattegrond van desbetreffende ruimte en vraag ik om een Interieurcollage of Pinterest-bord van je woonsmaak. Wanneer er geen goede plattegrond aanwezig is, zal er een afspraak ingepland worden om de ruimte in te meten. Alle informatie wordt verwerkt in een Programma Van Eisen, zo weten we dat we samen op één lijn zitten.

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan en zal  Styled by Anne een passend interieurconcept  bij jullie woonwensen ontwerpen. Tijdens deze fase zullen we regelmatig kontact hebben. Dit kan telefonisch zijn of een kort bezoek voor overleg /stand van zaken.

 

Uiteindelijk is het tijd voor de presentatie van het ontwerp en indien gewenst kan Styled by Anne de uitvoering (of een deel)  van het project begeleiden.

 

Hieronder vind je een prijsindicatie van een aantal mogelijkheden.

 

 

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2023