Tarieven Interieuradvies

 

Interieur inspiratie

 

Ben je net niet helemaal tevreden over je interieur? Of wil je je huis een nieuwe uitstraling  en sfeer geven? Ontvang je graag tips  en ideeën om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan? Dan is een flinke dosis interieur inspiratie iets voor jou!

 

Tijdens een bezoek van ± 2 uur kun je al je interieurvragen stellen die je hebt. Je krijgt ideeën aangereikt voor mogelijke indeling, kleur, tips voor accessoires en hoe je een nieuwe sfeer kunt creëren aan je woonruimte.                                           Eventueel worden er nog wat snelle 3D schetsen gemaakt voor goede beeldvorming.

 

Je ontvangt advies voor 1 ruimte (woonkamer en keuken worden als 1 ruimte gezien).                                              €150,-*

 

 

Interieuradvies/ontwerp

 

 

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (bij je thuis) inventariseren we wat je woonwensen zijn, wat voor soort advies je graag zou willen en wat je mooi vindt. We kijken ook naar welke meubels er mogen blijven en (niet onbelangrijk) wat het budget is. Ook kan het in deze fase al wenselijk zijn om een aantal foto’s te maken. Naar aanleiding van deze kennismaking adviseer ik je één van de pakketten of maakt Styled by Anne na afloop een offerte op maat.

 

Na kennismaking en akkoord ontvang ik graag (indien mogelijk) een plattegrond van desbetreffende ruimte en vraag ik om een Interieurcollage of Pinterest-bord van je woonsmaak. Wanneer er geen goede plattegrond aanwezig is, zal er een afspraak ingepland worden om de ruimte in te meten. Alle informatie wordt verwerkt in een Programma Van Eisen, zo weten we dat we samen op één lijn zitten.

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan en zal  Styled by Anne een passend interieurconcept  bij jullie woonwensen ontwerpen. Tijdens deze fase zullen we regelmatig kontact hebben. Dit kan telefonisch zijn of een kort bezoek voor overleg /stand van zaken.

 

Uiteindelijk is het tijd voor de presentatie van het ontwerp en indien gewenst kan Styled by Anne de uitvoering (of een deel)  van het project begeleiden.

 

Hieronder vind je een prijsindicatie van een aantal mogelijkheden.

 

 

Basis Interieuradvies

 

 

- Vrijblijvend intakegesprek

 

- Sfeerimpressie moodboard

 

- 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte

 

- Eindpresentatie 

 

€450,-*

 

Uitgebreid Interieuradvies

 

 

- Vrijblijvend intakegesprek

 

- Sfeerimpressie moodboard

 

- 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte

 

- Kleur en materiaal advies

 

- Meubeladvies

 

- Tussen en Eindpresentatie

 

€750,-*

 

Compleet Interieuradvies

 

 

- Vrijblijvend intakegesprek

 

- Sfeerimpressie moodboard

 

- 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte

 

- Kleur en materiaal advies

 

- Meubeladvies

 

- 3D Visualisatie van de ruimte

 

- Verlichtingsplan

 

- Tussen en Eindpresentatie 

 

€1500,-*

 


Tarieven Verkoopstyling

Wat kost verkoopstyling? Een belangrijke vraag! Maar nog belangrijker: wat levert het op? Verkoopstyling is een investering die vaak wordt onderschat. De kosten voor verkoopstyling bedragen nog geen 0,5% van de vraagprijs van de woning, terwijl er wel vaak 10% gezakt wordt in de verkoopprijs, vaak in stappen van € 5.000,- of € 10.000,-.

Dit gaat rechtstreeks van de eventuele winst af en de uiteindelijke verkoopprijs wordt er niet hoger van. Misschien blijft er zelfs een restschuld over. Om dit te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken is verkoopstyling de oplossing!

Betere onderhandelingspositie 

 

Woningen die professioneel verkoopklaar zijn gemaakt voordat ze in de verkoop gaan kunnen een hogere waardebepaling toegekend krijgen. Een makelaar zal de woning hoger in de verkoop zetten waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs. Verkoopstyling verdient zich dus altijd terug!

Verkoopstyling

 

Verkoopstyling is maatwerk en afhankelijk van de grootte en de staat van jouw woning. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijk ik de woning en bespreken we de mogelijkheden voor een optimale presentatie. Afhankelijk van jouw wensen en budget geef ik een indicatie van de kosten van verkoopstyling voor de woning. Hieronder vind je de meest gangbare pakketten.

 

 

 

Basis verkoopstyling (advies & styling)

 

Nadat we kennis hebben gemaakt lopen we samen de woning door en krijg je tips en advies op allerlei gebied om de woning optimaal te presenteren met als doel de verkoopkansen te vergroten. Denk hierbij aan onderhoud, indeling -, en kleuradvies. We bespreken wat je alvast zelf kunt doen (zoals bijvoorbeeld opruimen, de indeling veranderen en/of een muur sauzen). Styled by Anne zal het advies per vertrek (alle ruimtes inclusief tuin) noteren en achterlaten. Vervolgens wordt er een vervolgafspraak ingepland waarbij Styled by Anne de woning verkoopklaar maakt d.m.v. restylen met aanwezige meubels en accessoires.

 

(Uitgevoerd in 2 afspraken)                                                                                                                                                      €350,-*

 

 

Complete verkoopstyling (advies, inkoop accessoires & styling)

 

Nadat we kennis hebben gemaakt lopen we samen de woning door en krijg je tips en advies op allerlei gebied om de woning optimaal te presenteren met als doel de verkoopkansen te vergroten. Denk hierbij aan onderhoud, indeling -, en kleuradvies. We bespreken wat je alvast zelf kunt doen (zoals bijvoorbeeld opruimen, de indeling veranderen en/of een muur sauzen). Styled by Anne zal het advies per vertrek (alle ruimtes inclusief tuin) noteren en achterlaten. Tijdens dit bezoek wordt er ook geïnventariseerd welke accessoires nodig zijn  om de styling compleet te maken.  Vervolgens wordt er een vervolgafspraak ingepland waarbij Styled by Anne de woning verkoopklaar maakt d.m.v. restylen. De accessoires ter waarde van € 250,- worden speciaal voor jouw woning aangekocht en worden jouw eigendom. Mochten er minder accessoires nodig zijn dan wordt het verschil uiteraard verrekend. Het kan ook zijn dat er net iets meer nodig is om de woning er uit te laten springen. Dit is altijd in overleg en op basis van offerte.

 

(uitgevoerd in 2 afspraken)                                                                                                                                                       €875,-*

 

 

Tijdelijke inrichting

 

Een leegstaande woning is moeilijk te verkopen. Daarom is het belangrijk dat

een woning sfeervol en mooi is ingericht. Jouw woning wordt volledig ingericht met

meubelen en accessoires, middels meubelverhuurservice of kartonnen meubelen.

 

Ideaal voor bijvoorbeeld leegstaande woningen en kantoorruimtes. Je ontvangt tips en advies op allerlei gebied om de woning optimaal te presenteren met als doel de verkoopkansen te vergroten. Er wordt besproken wat er alvast zelf kan worden gedaan (zoals bijv. klein onderhoud en/of een muur verven). Styled by Anne kijkt goed naar wat een ruimte nodig heeft om deze optimaal tot zijn recht te laten komen. Aan de hand van een plan op maat wordt er een vervolgafspraak ingepland voor het inrichten en stylen van desbetreffende ruimte. De prijs is gebaseerd op een gemiddeld grootte woning, van vaasje tot vitraasje en is voor een periode van 3 maanden.                                                                  Meubelverhuur verlengen kan (p/m), vraag naar de voorwaarden.                                                                                   (Uitgevoerd in 2 afspraken)                                                                                                                                          v.a.  €2250,-*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Goed om te weten

 

- Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor een goed onderhouden moderne eengezinswoning van    gemiddelde grootte. In bepaalde gevallen kan er een aangepast tarief gelden, Styled by Anne zal de omvang van de ruimte ter plekke beoordelen.

- Buiten een straal van 20 km vanaf postcode 8312 (Creil) rekent Styled by Anne € 0,25 per km.

- Op de diensten van Styled by Anne zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

  Hieronder te downloaden.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


© Styled by Anne 2019