.....& Meer

Cadeaubon

 

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

Verhuizing – verbouwing – huwelijk – baby opkomst – feestdag – jubileum – of … zomaar

 

Verras je partner, vriend(in), moeder of collega eens met een interieuradvies.

Teamwork

 

Met samenwerken bereik je meer! Met veel plezier werkt Styled by Anne samen met VSO Makelaars Emmeloord en Scholvastgoed  Urk en hebben we al diverse successen geboekt.

 

Ook werk ik samen met Quality Interior Art. Dit is een bedrijf die exclusieve wandafwerking, meubelafwerking en plafondafwerking aanbiedt van Italiaanse komaf. De gebruikte merken zijn o.a. de kwaliteitsmerken Spiver, ValPaint, SanMarco en Tribe. Zij zijn getraind en opgeleid om met deze prachtige merken de prachtigste kunstwerken te maken voor in uw interieur. Van vloer tot tafel, van plafond tot vensterbank, de mogelijkheden zijn eindeloos. (www.quality-interiorart.nl)

 

Verder verzorg ik de styling bij Karwei Emmeloord en ben ik iedere 1ste zaterdag van de maand van 13.00uur - 17.00uur aanwezig voor kleine interieurvragen en kleuradvies.

Tip: Neem eventueel een plattegrond mee van de ruimte waar je advies voor wenst, wat plaatjes van interieurs die je aanspreken en maak een lijstje met vragen en wensen.

 

 

 

 

 

Gastvrouw Open Huizendag

 

Tijdens een Open Huizendag kan ik als ondersteuning of wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent, de kijkers voor jou ontvangen en rondleiden. Voorafgaand aan deze belangrijke dag is het natuurlijk van groot belang om je woning optimaal te presenteren. Vanzelfsprekend heb ik de woning op een eerder tijdstip gerestyled.

Prijs is op basis van offerte.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


Erkend door NVM

Gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist

En lid van het CNVV (centraal netwerk voor verkoopstylisten)

© Styled by Anne 2018