.....& Meer

Workshop

 

Kom gezellig een workshop volgen en ga naar huis met een mooie dromenvanger of zeepketting. Jij zorgt voor een gezellige groep vanaf 6 t/m 8 personen, Styled by Anne zorgt voor koffie/thee en iets lekkers. Liever op een andere locatie of met meerdere personen? Geen probleem, dan neem ik gewoon mijn spullen mee.

Tijdens de workshop die ongeveer 2 à 3 uur duurt zorgt Styled by Anne voor alle benodigde materialen en leg ik stap voor stap uit wat we gaan doen. En echt, ......ik wordt iedere keer blij verrast door het eindresultaat.

 

Styled by Anne hoopt binnenkort een nieuwe workshop aan te bieden. Ik spreek regelmatig mensen met interieurvragen die het leuk vinden om allerlei inspiratie op te doen op bijvoorbeeld 'Pinterest' en andere leuke woonsites. Daar zit nu ook meteen een knelpunt. Het blijkt dat zoveel inspiratie dus ook zorgt voor belemmering in de uitvoering. Ik ben bezig om een workshop te ontwikkelen die orde in de chaos schept en er voor zorgt dat er weer actie wordt ondernomen om bijvoorbeeld die woonkamer aan te pakken! Herken je je in bovenstaande? Je kunt natuurlijk altijd alvast contact opnemen.

 

Cadeaubon

 

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

Verhuizing – verbouwing – huwelijk – baby opkomst – feestdag – jubileum – of … zomaar

 

Verras je partner, vriend(in), moeder of collega eens met een interieuradvies.

Teamwork

 

Met samenwerken bereik je meer! Met veel plezier werkt Styled by Anne samen met VSO Makelaars Emmeloord, Scholvastgoed  Urk en HMG Makelaars Emmeloord en hebben we al diverse successen geboekt.

 

Verder verzorg ik de styling bij Karwei Emmeloord en ben ik iedere 3de zaterdag van de maand van 12.00uur - 17.00uur aanwezig voor kleine interieurvragen en kleuradvies.

Tip: Neem eventueel een plattegrond mee van de ruimte waar je advies voor wenst, wat plaatjes van interieurs die je aanspreken en maak een lijstje met vragen en wensen.

 

 

 

 

 

Gastvrouw Open Huizendag

 

Tijdens een Open Huizendag kan ik als ondersteuning of wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent, de kijkers voor jou ontvangen en rondleiden. Voorafgaand aan deze belangrijke dag is het natuurlijk van groot belang om je woning optimaal te presenteren. Vanzelfsprekend heb ik de woning op een eerder tijdstip gerestyled.

Prijs is op basis van offerte.

Contact

Paulus Potter 1

8312 CK CREIL

06-27 07 06 93

info@styledbyanne.nl


Erkend door NVM

Gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist

En lid van het CNVV (centraal netwerk voor verkoopstylisten)

© Styled by Anne 2018